tuin_logo_isidorus_2

Wereld: Tuin

Genieten van uw tuin begint bij Isidorus

Kunt u zich niets mooiers voorstellen dan lekker tuinieren? Wilt u ook een fris gazon om door een ringetje te halen? Wilt u optimaal genieten op uw mooie terras? Dan zijn wij de superspecialist voor zowel de gepassioneerde hobbyist als de professionele tuinier.

groenspecialist-isidorus-weert

Uw groene specialist

Wij zijn gespecialiseerd in bestrijdingsmiddelen, meststoffen (organisch en kunstmest), zaden & pootgoed, alle mogelijke technische hulpmiddelen (verticuteermachines, kettingzagen), handgereedschap, alle soorten grasmaaiers enzovoort.

groenspecialist-isidorus-weert

Verantwoord gebruik van bestrijdingsmiddelen

Of het nu gaat om onkruid, luizen op planten, of mieren onder uw terrastegels. Wij adviseren u graag om deze ongewenste gasten op een verantwoorde wijze te verjagen uit uw tuin.

Ons assortiment organische, chemische en biologische bestrijdingsmiddelen is zeer uitgebreid. Er is dus altijd een gepaste oplossing voor uw probleem. Twijfelt u over welk ongedierte of onkruid telkens weer opduikt in uw tuin? Onze medewerkers kunnen de boosdoener haarscherp definiëren.

Ook voor messcherp advies

Wat is een echte tuinier zonder goed gereedschap? Werken in uw tuin wordt veel leuker en gemakkelijker met de juiste hulpmiddelen. Er zijn veel verschillende soorten tuingereedschap verkrijgbaar. Handgereedschap, elektrisch tuingereedschap en gereedschap dat door een benzinemotor wordt aangedreven.

Elk soort gereedschap heeft voordelen en nadelen. Ons deskundig adviseurs zijn uw gids bij de zoektocht naar geschikt gereedschap voor iedere tuinklus.

Tuingereedschap-isidorus-weert

Onze merken:

Tuinhandgereedschap:

 • Kooiman (bijvoorbeeld stelen en traditioneel gereedschap)
 • Wolf
 • Gardena
 • Viking
 • Stihl

isidorus-weert

Regiodealer van Ambrogio robotmaaiers

Automatisch het gras laten maaien, terwijl u ondertussen lekker in het zonnetje zit op uw terras? Dat kan met de robotmaaiers die tegenwoordig voor betaalbare prijzen voor iedere tuinliefhebber binnen handbereik zijn.

Wij zijn de trotse regiodealer van het vooraanstaande merk Ambrogio. Deze robotmaaier is geschikt voor zowel een doorsnee gazon als grote terreinen. Wij hebben alle modellen in onze collectie en in onze werkplaats kunt u terecht voor reparatie- en onderhoudsbeurten zodat u lang van uw aankoop kunt genieten…

Daarnaast hebben wij ook robotmaaiers van de merken Wolf, Gardena en Viking.

ambrogio-grasmaaier-isidorus-weert

Ook voor uw grondige bodemanalyse

Laat de grond van uw tuin eens testen door onze gekwalificeerde medewerkers. U weet dan precies hoe het met de voedingsbodem in uw tuin is gesteld. U krijgt een uitgebreid rapport van de analyse van uw grondmonster met uitgebreid advies over de vruchtbaarheid en zuurgraad.

Zo weet u welke plantensoorten sowieso uitstekend gedijen in uw tuin. En met deze gegevens rolt er voor u een bemestingsplan uit de bus. Zo wordt duidelijk welke meststoffen nodig zijn om van uw tuin optimaal te kunnen genieten.

Potgrond/meststoffen

Ons assortiment omvat onder andere de volgende merken:

 • DCM
 • ECOstyle
 • Pokon
 • Copertiz

potgrond-isidorus-weert

Barbecue: (h)eerlijk buiten kokkerellen

De tijd dat barbecuen betekende dat er snel een gemarineerd speklapje op de grill werd gelegd, is al lang voorbij. Tegenwoordig toveren we de tuin, het balkon of dakterras gewoon om tot een extra sfeervolle ruimte om heerlijk te kokkerellen en te bakken. En de mogelijkheden zijn grenzeloos. Of het nu gaat om de nostalgische barbecue of een complete professionele buitenkeuken. Bij ons slaagt u altijd. En uiteraard zijn ook alle accessoires leverbaar.

Wij hebben het volledige assortiment van de volgende topmerken:

 • Weber
 • OutdoorChef

Isidorus-barbeque-weert

Vijf werelden

De winkel is sinds de zomer van 2014 in een nieuw jasje gestoken. Allereerst kwam er een nieuw terrein met vijftig gratis parkeerplaatsen.

Kwaliteit is heilig

Er werd ook gesnoeid in het aantal merken. We hebben gekozen voor kwalitatief uitstekende merken tegen betaalbare prijzen.

Kennis delen

We willen onze kennis en ervaringen graag met u delen. Daarom is er op de eerste verdieping een speciale demonstratieruimte ingericht.

Buiten_typografie_Isidorus

Keuken_typografie_Isidorus