techniek_logo_isidorus_2

Wereld: Techniek

Onmisbaar walhalla voor fanatieke klusser en professional

De Techniek Wereld is het walhalla voor zzp’ers en fanatieke doe-het-zelvers. U vindt echt alles wat u nodig heeft voor grotere of kleine klussen in uw woning.

Na een bezoek bent u helemaal klaar om die grondige verbouwing tot een goed einde te brengen. Maar ook als u even een stopcontact moet vervangen, bent u bij ons aan het goede adres. En zoekt u al een tijdje hopeloos naar dat ene schroefje? Speur niet verder. Bij ons is alles nog gewoon los verkrijgbaar.

isidorus-weert

Profiteer van onze praktijkkennis

Wilt u weten hoe u het beste die kachel (of onderdelen) vervangt? Of wilt u een onafhankelijk advies over het plaatsen van een nieuw toilet? Wij helpen u graag op weg bij al uw klussen. Profiteer dus ook van ons vakkundig advies.

Levendige demonstratieruimte

Houd onze activiteitenagenda goed in de gaten, want ook in onze Techniek Wereld is van alles te beleven. In de instructieruimte op de eerste verdieping kunt u regelmatig nieuwe kennis opdoen tijdens interessante workshops en presentaties. Hier leert u de échte kneepjes van de vakman. Uw vrienden denken straks dat u een fantastische vakman heeft uitgenodigd.

Goed uitgeruste werkplaats

Goed gereedschap is het halve werk. Uiteraard moeten u uw gereedschappen en andere hulpmiddelen daarom in een perfecte conditie houden. Natuurlijk kunnen wij u daarmee helpen met een onderhoudsbeurt in onze werkplaats. Zowel professionals als doe-het-zelvers kunnen bij ons terecht. Dat geldt zelfs voor machines van alle merken.

isidorus-weert

Focus op kwaliteitsmerken

Wij gaan 100% voor kwaliteit. Ons assortiment bestaat alleen uit hoogwaardige, topmerken tegen aantrekkelijke prijzen. Van de volgende toonaangevende merken hebben we nagenoeg het complete assortiment in huis. Daardoor kunt u altijd het product vinden dat u echt nodig hebt:

  • Bison
  • Hermadix
  • AlbistineNeo Tools (gereedschap)
  • Metabo (boren)
  • Unior
  • Graphite (o.a. schuurapparaten)
  • Zibrio (kachels)
  • Qlima (kachels)

isidorus-weert

Profiteer van acties en aanbiedingen

Isidorus pakt regelmatig uit met aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Volg ons daarom op Facebook, of meld u aan in onze winkel om onze digitale nieuwsbrief te ontvangen.

isidorus-weert

Vijf werelden

De winkel is sinds de zomer van 2014 in een nieuw jasje gestoken. Allereerst kwam er een nieuw terrein met vijftig gratis parkeerplaatsen.

Kwaliteit is heilig

Er werd ook gesnoeid in het aantal merken. We hebben gekozen voor kwalitatief uitstekende merken tegen betaalbare prijzen.

Kennis delen

We willen onze kennis en ervaringen graag met u delen. Daarom is er op de eerste verdieping een speciale demonstratieruimte ingericht.

Keuken_typografie_Isidorus

Dier_typografie_Isidorus