keuken_logo_isidorus_2

Wereld: Keuken

Bakken en opruimen begint bij Isidorus

Bij binnenkomst komt u meteen terecht in de Keuken Wereld waar alles draait om ambachtelijk bakken en allerlei artikelen waarmee u uw huis makkelijker en sneller schoon houdt. En daarbij doen we geen enkele concessie aan de kwaliteit.

bakken en opruimen

Heel Weert bakt met Isidorus

Bij Isidorus Huis Tuin & Dier vindt u een zeer uitgebreid assortiment producten die u nodig hebt om lekker ambachtelijk te bakken. Denk aan meel, vullingen, bakvormen, mixers enzovoort.

isidorus-weert

Ambachtelijk genieten met De Bisschopsmolen

Wij zijn de enige winkel in de regio die producten van De Bisschopsmolen uit Maastricht aanbiedt. Dit is de oudste draaiende watermolen van Nederland en dat levert fantastische ingrediënten op zoals spelt (meel en pasta’s). Maar uit de molen vinden wekelijks ook vele verse broden en vlaaien hun weg naar tevreden genieters. Zij waarderen de pure, eerlijke smaken van de oude graansoorten, zoals spelt, quinoa en gerst.

isidorus-weert

Andere topmerken

  • De Bakwinkel
  • Patisse (bakkersvormen en hulpmiddelen)

Ook van deze merken hebben we nagenoeg het hele assortiment op voorraad. Bovendien vindt u ook verschillende glutenvrije producten.

Huishoudelijke producten

Op deze afdeling vindt u naast bakkersbenodigdheden ook allerlei andere huishoudelijke producten. Denk aan schoonmaakmiddelen, opbergdozen, prullenbakken en wasmanden, vloermatten, vliegengordijnen enzovoort.

isidorus-weert

HG klaart iedere schoonmaakklus

HG, het Nederlands merk met meer dan 300 verschillende schoonmaakmiddelen, heeft een oplossing voor iedere schoonmaakklus. Er zijn bijvoorbeeld speciale middelen voor de ultieme reiniging van uw meubel, tapijt, badkamer, toilet, houten vloer, parket, keuken (fornuis, oven) enzovoort.

Bij ons vindt u het hele assortiment en wij hebben regelmatig speciale acties en aanbiedingen.

HG-Isidorus-Weert

Onze andere topmerken:

  • Curver
  • Leifheit
  • Sunware (opbergdozen en bakken enzovoort)
  • Mepal
  • Sun Arts
  • Degor

Isidorus-Weert

Uitgekookt advies

Isidorus Huis Tuin & Dier deelt graag alle kennis over bakken en huishoudelijke klusjes. Hoe weet u wanneer een brood goed gekneed is. Of hoe lang een brood moet rijzen. Misbaksels verdwijnen door onze goede tips als sneeuw voor de zon.

Ook voor huishoudelijke klusjes bestaan er talloze do’s en don’ts. Wij vertellen u graag waar u op moet letten. Uiteraard geven wij ook advies en tips waardoor u de klus in huis snel en gemakkelijk kunt klaren.

Houd daarom onze agenda in de gaten voor alle actuele workshops en andere activiteiten in de demonstratieruimte.

uitgekookt advies

Vijf werelden

De winkel is sinds de zomer van 2014 in een nieuw jasje gestoken. Allereerst kwam er een nieuw terrein met vijftig gratis parkeerplaatsen.

Kwaliteit is heilig

Er werd ook gesnoeid in het aantal merken. We hebben gekozen voor kwalitatief uitstekende merken tegen betaalbare prijzen.

Kennis delen

We willen onze kennis en ervaringen graag met u delen. Daarom is er op de eerste verdieping een speciale demonstratieruimte ingericht.

Tuin_typografie_Isidorus

Techniek_typografie_Isidorus