buiten_logo_isidorus_2

Wereld: Buiten

Avontuurlijk genieten in de natuur

Trekt u er graag op uit in de natuur? Is wandelen, paardrijden, fietsen of jagen uw passie? Of bent u gewoon vaak buiten aan het werk? Dan vindt in de Buiten Wereld een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires. Kwaliteit, comfort, design en veiligheid gaan hierbij altijd hand in hand.

isidorus-weert-buiten

Bedrijfskleding: ook uw visitekaartje?

Voor professionals kunnen we van de werkkleding uw visitekaartje maken door uw bedrijfsnaam duidelijk af te drukken op de kleding. Uiteraard gebeurt dit helemaal volgens uw eigen wensen tegen aantrekkelijke prijzen. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag.

Alles voor de jager

Wij hebben van oudsher een goede relatie opgebouwd met de jagersverenigingen. Isidorus Huis Tuin & Dier organiseert regelmatig bijeenkomsten waarbij jachtliefhebbers elkaar ontmoeten. Want een gedeelde passie levert al snel mooie verhalen op.

Natuurlijk tonen we dan de nieuwste collecties, maar we nodigen ook graag bevriende specialisten uit. Daardoor zijn dit ook uitgelezen kansen om ervaringen uit te wisselen.

Jagers kunnen bij ons terecht voor speciale kleding en laarzen van kwaliteitsmerken, zoals:

  • Beretta
  • Le Chameau.
  • Aigle 

Trespass: Engels avontuurtje

Engelsen houden tradities in ere. Jagen, hiking en golfen, zit hen in het bloed. Hun stijl is altijd een tikje eigendraads. Maar ze gaan wel altijd voor kwaliteit. En júist daarom past hun kleiding zo goed in ons assortiment. Trespass staat voor avontuurlijke outdoor kleding, waterdichte jassen en een complete wintersportoutfit.

Grisport: wandelschoenen en werkkleding uit Italië

Voor iedereen is er een passende Grisport wandel- of werkschoen te vinden. Van een lichte, sportieve schoen voor een wandeling in de stad tot een technische schoen voor een bergtocht met zware bepakking. Met Grisport bent u verzekerd van heel wat veilige kilometers. Professionals kunnen bovendien kiezen uit een uitgebreid aanbod werkschoenen, voorzien van alle veiligheidscertificaten.

Killtec: Duitse grundlichkeit

Het Duitse familiemerk Killtec is gespecialiseerd ik kleding voor ski- en outdoor liefhebbers. Het merk onderscheidt zich met een uitstekend oog voor details en de Duitsers leveren hun producten bovendien voor een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Aigle: kwaliteit sinds 1853

Aigle wil al sinds 1853 het buitenleven avontuurlijker en aangenamer maken. Het merk blinkt vooral uit in fraaie jassen (Goretex) en waterdichte rubberen laarzen. Nog steeds worden alle kledingstukken met de hand gemaakt in Frankrijk.

Vijf werelden

De winkel is sinds de zomer van 2014 in een nieuw jasje gestoken. Allereerst kwam er een nieuw terrein met vijftig gratis parkeerplaatsen.

Kwaliteit is heilig

Er werd ook gesnoeid in het aantal merken. We hebben gekozen voor kwalitatief uitstekende merken tegen betaalbare prijzen.

Kennis delen

We willen onze kennis en ervaringen graag met u delen. Daarom is er op de eerste verdieping een speciale demonstratieruimte ingericht.

Dier_typografie_Isidorus

Tuin_typografie_Isidorus